Werknemers

DUniek zet zich in voor het welzijn van werknemers met Autisme, ADHD of ADD. Twijfelt u als werknemer over uw eigen kunnen? Heeft u te maken met een (dreigend) arbeidsconflict, rustloosheid, slaapproblemen of moeite met de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen? DUniek biedt diverse trajecten en trainingen die u de juiste handvatten geven om uw situatie te verbeteren.

(Job)coaching

Twijfelt u als werknemer over uw eigen kunnen? Het ontneemt uw plezier in uw werk en zorgt er zelfs voor dat u minder voor elkaar krijgt dan dat u kunt.

Arbeidsdeskundig onderzoek​

Wanneer u als werknemer door ziekte uitvalt, is het zowel voor u als de werkgever belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn voor snelle werkhervatting.

Conflictbemiddeling - Mediation​

Ligt er een arbeidsconflict op de loer? Dan is de inzet van een onafhankelijke derde, de mediator, nodig om tot een oplossing te komen.

Psychologische begeleiding

Bij personen met Autisme, ADHD of ADD komen periodes met tegenslagen relatief vaker voor, DUniek biedt psychologische begeleiding voor werknemers.

Loopbaan-carrière traject

Betekenisvol werken naar vermogen, wie wil dat niet? Met een loopbaan-carrière traject verbeteren we het functioneren en de motivatie van uw werknemer.