Contact

Neem contact op met DUniek

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord met raad en daad. U kunt ons telefonisch of via de onderstaande formulier om een advies – of kennismakingsgesprek aanvragen. Voor bezoeken vragen wij u om vooraf een afspraak te maken.

Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het RIVM. Om de veiligheid voor u en onze medewerkers te kunnen waarborgen vragen wij u dan ook om bij een bezoek aan ons kantoor alle richtlijnen te volgen. Wij vragen u vriendelijk om ten alle tijden 1,5-meter afstand te bewaren, de aangegeven routes te volgen en enkel gebruik te maken van de aangewezen ingangen en uitgangen. Heeft u last van verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging) of een huisgenoot met deze klachten, dan vragen wij u niet naar ons kantoor af te reizen en contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

DUniek B.V.

Radioweg 6
1324 KW  Almere

(+31)20 224 60 45
Kvk-nr: 69925445

Neem contact op met DUniek

Neem vrijblijvend contact op met DUniek, onze specialisten staan u graag te woord en adviseren u bij uw vraagstukken. U kunt ook telefonisch of per e-mail een advies- of kennismakingsgesprek aanvragen. Voor bezoeken willen wij u vragen vooraf een afspraak te maken.

Contactgegevens

DUniek B.V.
Radioweg 6
1324 KW  Almere
(+31)20 369 73 33
Kvk-nr: 69925445