Stressregulatie

Als stress chronisch wordt, raakt het natuurlijke evenwicht tussen het activerende en het rustgevende deel van ons zenuwstelsel in onbalans; het immuunsysteem raakt in de war. Er ontstaan o.a. slaapproblemen, hartkloppingen, klachten in de spijsvertering (maagpijn, prikkelbare darmen) en depressie en/of hoge bloeddrukproblemen. Mensen met Autisme, ADHD, ADD of HSP hebben een verhoogd stresslevel en hebben daarom veel meer last van deze symptomen dan hun collega’s zonder Autisme, ADHD, ADD of HSP.

Wie?
Voor werkgevers die hun werknemer met Autisme, ADHD, ADD of HSP effectiever willen laten functioneren, door stress op adequate wijze te leren hanteren waardoor vermoeidheid, stress en zelfs een beginnende burn-out kan worden geslecht.

Hoe?
Onze gecertificeerde Hartcoherentietrainer maakt gebruik van het softwareprogramma emWave®Desktop en het apparaat emWave2. De training bestaat uit 6 wekelijkse individuele bijeenkomsten van 1 uur. Gedurende de trainingsperiode oefent de deelnemer dagelijks met emWave2.

Resultaat
Hartcoherentie heeft wetenschappelijk bewezen effect op meerdere terreinen. Na de training is men beter in staat:

  • Met de stress en emoties in het dagelijks leven effectiever mee om weten te gaan;
  • Lichamelijke signalen eerder te herkennen en grenzen te respecteren;
  • Minder verstrikt te raken in negatieve gedachten en gevoelens;
  • Zichzelf met meer mildheid en humor te beschouwen.

Consult aanvragen?

Vul het formulier in op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!