Onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. U kunt bij DUniek terecht voor Re-integratie, Trainingen en Carrière, Preventie en stressregulatie. Heeft u vragen over een van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Re-integratie is altijd maatwerk. Elk traject start met een intake waarin de reden van uitval en de belastbaarheid van de werknemer wordt besproken. 

DUniek biedt specifieke trainingen ter ondersteuning van de ontwikkeling en het welzijn van uw personeel en uw bedrijfsvoering. 

Ligt er een arbeidsconflict op de loer of functioneert uw medewerker met Autisme, ADHD, ADD of HSP niet zoals zou moeten? Bekijk dan onze preventietrajecten. 

Voor werkgevers die hun werknemer met Autisme, ADHD, ADD of HSP effectiever willen laten functioneren, door stress op adequate wijze te leren hanteren. 

Re-integratie is altijd maatwerk. Elk traject start met een intake waarin de reden van uitval en de belastbaarheid van de werknemer wordt besproken. Hierdoor is het vinden en herplaatsen in een nieuwe functie helder. Vervolgens komen we met een gezamenlijk plan van aanpak. 

DUniek biedt specifieke trainingen ter ondersteuning van de ontwikkeling en het welzijn van uw personeel en uw bedrijfsvoering. Wij stellen onze trainingen af op uw specifieke doelstelling. DUniek biedt trainingen op onder andere de volgende gebieden:

Ligt er een arbeidsconflict op de loer of functioneert uw medewerker met Autisme, ADHD, ADD of HSP niet zoals het zou moeten? Onze verbetertraject en conflictbemiddelingstraject zorgen voor drastische verbeteringen in deze situaties. DUniek werkt samen met werknemer en werkgever om tot een oplossing te komen.

Voor werkgevers die hun werknemer met Autisme, ADHD, ADD of HSP effectiever willen laten functioneren, door stress op adequate wijze te leren hanteren. Door deze leerwijze kan vermoeidheid, stress en zelfs een beginnende burn-out worden geslecht.